Decernarea premiilor „mĂRŢişor”

Duminică, 10 martie 2013, a avut loc decernarea premiilor concursului „mĂRŢişor”, organizat de 21ARTemotion în parteneriat cu localul Stage, din Oradea.

Seara a început cu un moment muzical realizat de o membră a echipei 21ARTemotion, Diana Paşc (voce şi chitară), care a încântat publicul cu două compoziţii proprii. Ea a fost acompaniată de chitaristul Samuel Tuli. După acest moment artistic, seara a continuat cu prezentarea istoricului 21ARTemotion, proiecte actuale şi de viitor, revista şi descrierea primului eveniment organizat de noi, concursul „mĂRŢişor”.

Concursul „mĂRŢişor” a fost un omagiu artistic adus iubirii şi sărbătorile româneşti de la începutul primăverii, mai exact Dragobetele, Mărţişorul, Babele şi Moşii.

Din 18 februarie până în 8 martie 2013, au avut loc înscrierile pentru concurs. Lucrările jurizate au evidenţiat iubirea, trăită prin artă şi tradiţie. Creaţiile câştigătorilor pot fi admirate aici.

Fotografiile au fost realizate de Remus Toderici.

Câştigătorii au fost răsplătiţi cu bunuri oferite de sponsorii acestui eveniment: StageBenvenutiPada MurreCarrefourLibrăria Adevărul şi Şoseta cu poveşti.

Mulţumim celor care s-au bucurat alături de noi de acest eveniment!

2 Comentariile la "Decernarea premiilor „mĂRŢişor”"

13 March, 2013 at 09:52 Puscas Simona / Reply

Felicitari pentru organizarea evenimentului si mai ales pentru promovarea culturii si artei.

Vă mulțumim frumos!

Lasă un comentariu

Facebook

Sprijină 21art! Promovează arta!

Switch to our mobile site

Scrie-ne!

Scopul site-ului 21art.ro este de a promova arta în toate formele ei. Dar cine creează arta? Un artist, desigur! Dacă vrei să te cunoască mai mulţi oameni, dacă eşti de părere că ceea ce faci tu merită promovat, atunci ia legătura cu noi.

Ai întrebări? Ne place să ajutăm!

Apasă ENTER pentru a discuta